«Τύφλα» στο μεθύσι 39χρονος – Αποτράπηκε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον αυτ/δρομο

«Τύφλα» στο μεθύσι 39χρονος – Αποτράπηκε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον αυτ/δρομο

Οδηγός εντοπίστηκε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισαν σήμερα Κυριακή 23 Μαϊου τα ξημερώματα ακινητοποιημένο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αυτοκίνητο, με υπεύθυνο οδηγό άντρα ηλικίας 39 ετών, κάτοικο Λεμεσού.

Ο 39χρονος προσπάθησε να εκκινήσει το όχημά του για να συνεχίσει την πορεία του, αλλά αποτράπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Ο 39χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με τελική ένδειξη 116μg αντί 22μg.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE