«Τύφλα» στο μεθύσι 39χρονος – Αποτράπηκε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον αυτ/δρομο

«Τύφλα» στο μεθύσι 39χρονος – Αποτράπηκε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον αυτ/δρομο

Οδηγός εντοπίστηκε με πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισαν σήμερα Κυριακή 23 Μαϊου τα ξημερώματα ακινητοποιημένο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αυτοκίνητο, με υπεύθυνο οδηγό άντρα ηλικίας 39 ετών, κάτοικο Λεμεσού.

Ο 39χρονος προσπάθησε να εκκινήσει το όχημά του για να συνεχίσει την πορεία του, αλλά αποτράπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Ο 39χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με τελική ένδειξη 116μg αντί 22μg.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE