Επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά - Έντρομη στο σημείο τα ξημερώματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του Χαρδαλιά - Έντρομη στο σημείο τα ξημερώματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν άγνωστοι στις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις της κυρίας Γιώτας Παναγιωτοπούλου, συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ακαριαία αντίδραση της Πυροσβεστικής, η οποία παρενέβη άμεσα, ενώ έγινε μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ και την Αντιτρομοκρατική. .

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα.

Δείτε φωτογραφίες

 gynaika-xardalias__1_
gynaika-xardalias__2_
gynaika-xardalias__3_
gynaika-xardalias__4_
gynaika-xardalias__5_
gynaika-xardalias__6_
gynaika-xardalias__7_
gynaika-xardalias__8_
gynaika-xardalias__9_
gynaika-xardalias__10_
gynaika-xardalias__11_

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE