Δύο χρόνια ΓεΣΥ - Το μήνυμα του Υπουργού Υγείας: 'Είναι ένα έργο πνοής για την Κύπρο'

Δύο χρόνια ΓεΣΥ - Το μήνυμα του Υπουργού Υγείας: 'Είναι ένα έργο πνοής για την Κύπρο'

Έχουην περάσει δύο χρόνια από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ και ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, μέσω ανάρτησής του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έδωσε το δικό του μήνυμα. 

Ο Υπουργός έγραψε: "Δύο χρόνια μετά, είμαστε βέβαιοι για την πορεία που ακολουθούμε, ατενίζουμε το μέλλον του ΓεΣΥ με αισιοδοξία και αισθανόμαστε περήφανοι ότι παρά τις δυσκολίες, κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, υλοποιήσαμε την απόφαση για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στο χώρο της υγείας.Το ΓεΣΥ είναι ένα έργο πνοής για την Κύπρο, το οποίο θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές".

Η ανάρτηση του: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.