Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από μανιακή επίθεση από κρατούμενο στην Πάφο

Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από μανιακή επίθεση από κρατούμενο στην Πάφο

Κρατούμενος βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς στέλνοντας τους στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για κρατούμενο 32 ετών από την Αίγυπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Πάφο χθες Σάββατο 22 Μαΐου, για μαχαιρόφορία και επίθεση με μαχαίρι εναντίον 40χρονου από την Συρία.

Ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεκίνησε να φωνάζει και να χτυπάει με τα χέρια και τα πόδια του στους τοίχους και τα κάγκελα του κελιού. Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει ανοίγοντας το κελί.

Τότε ο 32χρονος βγήκε εκτός ελέγχου και τους επιτέθηκε χτυπώντας τους σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τους ιατρούς ο ένας αστυνομικός φέρει εκδορές σε διάφορα σημεία και ο δεύτερος οίδημα στο ισχίο και βλάβη στον αγκώνα.

Ο 32χρονος Αιγύπτιος επανασυνελήφθη για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE