Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από μανιακή επίθεση από κρατούμενο στην Πάφο

Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από μανιακή επίθεση από κρατούμενο στην Πάφο

Κρατούμενος βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς στέλνοντας τους στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για κρατούμενο 32 ετών από την Αίγυπτο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Πάφο χθες Σάββατο 22 Μαΐου, για μαχαιρόφορία και επίθεση με μαχαίρι εναντίον 40χρονου από την Συρία.

Ο 32χρονος κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεκίνησε να φωνάζει και να χτυπάει με τα χέρια και τα πόδια του στους τοίχους και τα κάγκελα του κελιού. Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει ανοίγοντας το κελί.

Τότε ο 32χρονος βγήκε εκτός ελέγχου και τους επιτέθηκε χτυπώντας τους σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τους ιατρούς ο ένας αστυνομικός φέρει εκδορές σε διάφορα σημεία και ο δεύτερος οίδημα στο ισχίο και βλάβη στον αγκώνα.

Ο 32χρονος Αιγύπτιος επανασυνελήφθη για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης σε αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE