Φωτιά σε οπλουργείο Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά σε οπλουργείο Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 7:50 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαΐου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε οπλουργείο στη Δευτερά.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε αρχικά σε εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο εσωτερικό του οπλουργείου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς ενώ γίνονται έρευνες για τα αιτία πρόκλησης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οπλουργείο ανήκει στον Υποψήφιο Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών κ. Γεώργιο Αντωνίου Πρίγκιπα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE