Φωτιά σε οπλουργείο Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά σε οπλουργείο Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 7:50 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαΐου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε οπλουργείο στη Δευτερά.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε αρχικά σε εξωτερικό χώρο και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο εσωτερικό του οπλουργείου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς ενώ γίνονται έρευνες για τα αιτία πρόκλησης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οπλουργείο ανήκει στον Υποψήφιο Βουλευτή του Κινήματος Κυνηγών κ. Γεώργιο Αντωνίου Πρίγκιπα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE