«Σοκαριστική πράξη» η «πειρατική» σύλληψη δημοσιογράφου λέει ο Μητσοτάκης - Στη σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης το θέμα

«Σοκαριστική πράξη» η «πειρατική» σύλληψη δημοσιογράφου λέει ο Μητσοτάκης - Στη σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης το θέμα

Την άμεση απελευθέρωση του αντιφρονούντα ζητεί ο πρωθυπουργός- Το θέμα θα τεθεί στη σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης , τη Δευτέρα.

Την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η «πειρατική» σύλληψη αντιφρονούντα δημοσιογράφου από το καθεστώς Λουκασένκο: όπως είναι γνωστό, η Λευκορωσία ανάγκασε τους πιλότους εμπορικής πτήσης που απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό τη Λιθουανία, να προσγειωθούν στην Λευκορωσία προκειμένου να συλλάβουν τον αντιφρονούντα, ο οποίος αντιμετωπίζει ακόμα και την ποινή του θανάτου στην χώρα του.

Ο κ. Μητσοτάκης , σε ανάρτησή του στο twitter, κάνει λόγο για «σοκαριστική πράξη», ζητεί την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών και προαναγγέλλει ότι το θέμα θα τεθεί στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Δευτέρα, ώστε να ενταθεί η πίεση προς το καθεστώς Λουκασένκο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE