Έχασε τη μάχη η 39χρονη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - Νοσηλευόταν μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο

Έχασε τη μάχη η 39χρονη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - Νοσηλευόταν μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο

Δυστυχώς έχασε την μάχη η 39χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας: «Δυστυχώς έχει βγει το πιστοποιητικό θανάτου και γίνονται ενέργειες για να καταστεί δότης οργάνων. Δεν θέλω να πω τίποτε περισσότερο για το συγκεκριμένο περιστατικό, θα ακολουθήσει περιστατικό κατά τη διάρκεια της ημέρα».

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ κατά πόσον ο θάνατος της σχετίζεται με το εμβόλιο, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου, είπε ότι αυτό θα το διαπιστώσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων.

Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανίδα εμβολιάστηκε στις 6 του Μάη στην Πάφο με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE