Δύο μάρτυρες καταθέτουν αύριο στην Ερευνητική για πολιτογραφήσεις

Δύο μάρτυρες καταθέτουν αύριο στην Ερευνητική για πολιτογραφήσεις

Δύο ακόμη μάρτυρες καταθέτουν την Τρίτη ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών, η οποία συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020, 01.12.2020 και 04.03.2021.

Ανακοίνωση από την Επιτροπή αναφέρει ότι  θα καταθέσουν οι πιο κάτω μάρτυρες. Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 στις 14:30 θα καταθέσει ο Δημήτρης Δημητριάδης, Δικηγόρος, Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ στην αίθουσα Jean Monnet.

Την ίδια ημέρα στις 16:00 θα καταθέσει ο Μιχάλης Μιχαήλ, Πρόεδρος, Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων 
επίσης στην αίθουσα Jean Monnet.
 
Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία 15 εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ).
 
Λόγω της πανδημίας και του εν ισχύι Διατάγματος του Υπουργού Υγείας οι μάρτυρες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και φωτογράφοι για να εισέλθουν στην αίθουσα θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test ημερ. 23.05.2021 ή 24.05.202 ή 25.05.2021 ή να έχουν εμβολιαστεί την 1 δόση του εμβολίου και να έχουν παρέλθει 21 ημέρες. Επίσης, αναφέρεται ότι ο μέχρι τώρα κανόνας ένας δημοσιογράφος ανά όμιλο, πρακτορείο ειδήσεων, εφημερίδα - διαδικτυακό μέσο, τηλεόραση - διαδικτυακό μέσο και διαδικτυακή πλατφόρμα θα εφαρμοστεί αυστηρά.
 
Υπενθυμίζεται ότι μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση. Έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις ώστε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου να προβεί στη λήψη πλάνων πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, τα οποία και ακολούθως θα διανεμηθούν από το ΡΙΚ στα υπόλοιπα τηλεοπτικά ΜΜΕ.
 
Τονίζεται ότι οι δημοσιογράφοι που θα παρακολουθούν τις εργασίες της Επιτροπής δεσμεύονται από την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 
Οι ακροάσεις θα λάβουν χώρα στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία» στην αίθουσα “Jean Monnet”.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE