ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένοχος και ένοικος Κεντρικών Φυλακών για τα επόμενα 2,5 χρόνια 34χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένοχος και ένοικος Κεντρικών Φυλακών για τα επόμενα 2,5 χρόνια 34χρονος

Ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμιση ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε άνδρα, ηλικίας 34 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Η υπόθεση αφορά σε ποσότητα ενός κιλού περίπου κάνναβης, που εντόπισαν στην κατοχή του 34χρονου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ τον περασμένο Μάρτιο.

Στις 13 Μαρτίου συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος, στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, στη Λάρνακα και σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του, εντόπισαν στη θέση του συνοδηγού, δυο πλαστικές συσκευασίες, εντός των οποίων υπήρχε γύρω στο ένα κιλό ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης,

Ο 34χρονος συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση καταχωρήθηκε για άμεση εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον 34χρονο κατηγορούμενο και το πρωί της Δευτέρας επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών. Την ίδια ώρα το Κακουργιοδικείο ενεργοποίησε ποινή φυλάκισης διάρκειας πέντε μηνών, η οποία είχε επιβληθεί στον 34χρονο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το 2020, μετά από εκδίκαση υπόθεσης κατοχής μικρής ποσότητας κάνναβης.

Η μικρή ποσότητα κάνναβης, εντοπίστηκε το 2018, στην κατοχή του 34χρονου, από μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Για την κατοχή της κάνναβης, το Δικαστήριο, αφού έλαβε υπόψη και προηγούμενη υπόθεση κατοχής μικρής ποσότητας κάνναβης, που επίσης εντοπίστηκε το 2018, στην κατοχή του 34χρονου, από μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, επέβαλε στον 34χρονο, τον Ιούνιο, 2020, την ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top