ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία στο ΤΑΕ Αρχηγείου για φερόμενη απάτη με rapid test ύψους 1.800.000 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία στο ΤΑΕ Αρχηγείου για φερόμενη απάτη με rapid test ύψους 1.800.000 ευρώ

Το κατώφλι του Αρχηγείου Αστυνομίας πέρασαν λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας καταγγέλλοντας φερόμενη απάτη με τα rapid test που μπορεί να φτάνει και το 1.800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας έγινε καταγγελία εναντίον ενός φυσικού και ενός νομικού προσώπου, που φέρεται να εισήγαγε στην Κύπρο προϊόντα με πλαστά έγγραφα ώστε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τη διενέργεια των rapid test.

Oι πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας στις καταθέσεις τους εμπλέκουν συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως προσπάθησαν να εφοδιάσουν/προμηθεύσουν το Υπουργείο και με προϊόντα- «μαϊμού».

Η υπόθεση δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE