Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε αναστάτωση σε δεκάδες κόσμο στην Λεμεσό περιέγραψε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας συνόδευαν ιδιώτη για να μεταβεί σε εκδήλωση, την ώρα μάλιστα που στο ίδιο σημείο υπήρχε ηλικιωμένος που χρειαζόταν βοήθεια λόγω μικροατυχήματος.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε τον τρόπο που αστυνομικός επέβαλε σε οδηγούς να κάνουν στην άκρη για να μην καθυστερεί ο ιδιώτης. Όπως πληροφορήθηκε η δημοσιογράφος, η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρχε καμία οδηγία για να υπάρξει συνοδεία του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

Η εκλογή μεταβατικού προέδρου στην ΕΔΕΚ, που ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, μόνο μια τυπική εσωκομματική διαδικασία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αντίθετα, αποτελεί το πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τη βαθιά κρίση που προκάλεσε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, την παραίτηση του Νίκου Αναστασίου από την προεδρία και το θυελλώδες Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της 5ης Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE