Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε αναστάτωση σε δεκάδες κόσμο στην Λεμεσό περιέγραψε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας συνόδευαν ιδιώτη για να μεταβεί σε εκδήλωση, την ώρα μάλιστα που στο ίδιο σημείο υπήρχε ηλικιωμένος που χρειαζόταν βοήθεια λόγω μικροατυχήματος.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε τον τρόπο που αστυνομικός επέβαλε σε οδηγούς να κάνουν στην άκρη για να μην καθυστερεί ο ιδιώτης. Όπως πληροφορήθηκε η δημοσιογράφος, η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρχε καμία οδηγία για να υπάρξει συνοδεία του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.