Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε αναστάτωση σε δεκάδες κόσμο στην Λεμεσό περιέγραψε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας συνόδευαν ιδιώτη για να μεταβεί σε εκδήλωση, την ώρα μάλιστα που στο ίδιο σημείο υπήρχε ηλικιωμένος που χρειαζόταν βοήθεια λόγω μικροατυχήματος.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε τον τρόπο που αστυνομικός επέβαλε σε οδηγούς να κάνουν στην άκρη για να μην καθυστερεί ο ιδιώτης. Όπως πληροφορήθηκε η δημοσιογράφος, η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρχε καμία οδηγία για να υπάρξει συνοδεία του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE