Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε αναστάτωση σε δεκάδες κόσμο στην Λεμεσό περιέγραψε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας συνόδευαν ιδιώτη για να μεταβεί σε εκδήλωση, την ώρα μάλιστα που στο ίδιο σημείο υπήρχε ηλικιωμένος που χρειαζόταν βοήθεια λόγω μικροατυχήματος.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε τον τρόπο που αστυνομικός επέβαλε σε οδηγούς να κάνουν στην άκρη για να μην καθυστερεί ο ιδιώτης. Όπως πληροφορήθηκε η δημοσιογράφος, η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρχε καμία οδηγία για να υπάρξει συνοδεία του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.