Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί στην Λεμεσό έκαναν…πανικό για να εξυπηρετήσουν έναν ιδιώτη – Έξαλλη δημοσιογράφος περιγράφει τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε αναστάτωση σε δεκάδες κόσμο στην Λεμεσό περιέγραψε η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας συνόδευαν ιδιώτη για να μεταβεί σε εκδήλωση, την ώρα μάλιστα που στο ίδιο σημείο υπήρχε ηλικιωμένος που χρειαζόταν βοήθεια λόγω μικροατυχήματος.

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε τον τρόπο που αστυνομικός επέβαλε σε οδηγούς να κάνουν στην άκρη για να μην καθυστερεί ο ιδιώτης. Όπως πληροφορήθηκε η δημοσιογράφος, η οποία ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, δεν υπήρχε καμία οδηγία για να υπάρξει συνοδεία του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE