Στις 31 Μαΐου η συνάντηση Τσαβούσογλου-Δένδια στην Αθήνα

Στις 31 Μαΐου η συνάντηση Τσαβούσογλου-Δένδια στην Αθήνα

Στις 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια στην Αθήνα, όπως γράφει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο Υπουργοί θα προετοιμάσουν ταυτόχρονα και συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 14 Ιουνίου, στη σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE