Σε χαράδρα 50 μέτρων έπεσε ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς – Πολύ σοβαρή η κατάσταση του

Σε χαράδρα 50 μέτρων έπεσε ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς – Πολύ σοβαρή η κατάσταση του

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 25 Μαΐου στην περιοχή Τροοδίτισσας.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων κατά τη διάρκεια άσκησης που πραγματοποιείτο.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του αξιωματικού από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, ενώ έγινε αεροδιακομιδή του στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE