Ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να κατέβει στην χαράδρα ο 33χρονος αξιωματικός και κόπηκε το σχοινί – Το σημείο που σημειώθηκε η τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να κατέβει στην χαράδρα ο 33χρονος αξιωματικός και κόπηκε το σχοινί – Το σημείο που σημειώθηκε η τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε τραγωδία κατέληξε προγραμματισμένη άσκηση της Εθνικής Φρουράς σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου, στην περιοχή Τροοδίτισσας.

Αξιωματικός 33 ετών έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να κατέβει με σχοινιά σε χαράδρα 50 μέτρων, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το σχοινί του κόπηκε και έπεσε κτυπώντας διαδοχικά στους βράχους.

Το τραγικό συμβάν διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού με ανακρίσεις μαρτύρων, ενώ παράλληλα το ΓΕΕΦ έχει διατάξει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Αντ1, Αυγερινός Χρυσοστόμου επρόκειτο για έμπειρο αξιωματικό, ο οποίος θα κατέβαινε πρώτος έτσι ώστε να έλεγχε την περιοχή πριν ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Φρουράς.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.