Απαγορεύονται επιτελεία και πινακίδες έξω από εκλογικά κέντρα την ημέρα εκλογών

Απαγορεύονται επιτελεία και πινακίδες έξω από εκλογικά κέντρα την ημέρα εκλογών

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών σε ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να εγκαθιστά ή να διατηρεί εκλογικά επιτελεία ή να επιδεικνύει ή να αναρτά οποιεσδήποτε πινακίδες, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις εκλογές, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας ή την παραμονή της, έξω από τα εκλογικά κέντρα.


Σημειώνεται ότι οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης, υπόκεινται σε φυλάκιση μέχρι ένα χρόνο ή πρόστιμο μέχρι €5.000 ή και στις δύο ποινές μαζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι - «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι - «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, έφτασε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE