ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΜ: «Μαύρη μέρα» για την Εθνική Φρουρά ο χαμός του αξιωματικού της

ΥΠΑΜ: «Μαύρη μέρα» για την Εθνική Φρουρά ο χαμός του αξιωματικού της

«Μαύρη μέρα» για την Εθνική Φρουρά χαρακτήρισε τη σημερινή, ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο οποίος εξέφρασε τον συγκλονισμό του για τον άδικο χαμό του αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια άσκησης. 


Σε δηλώσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου επισκέφθηκε του συγγενείς του αδικοχαμένου αξιωματικού, ο Υπουργός Άμυνας είπε πως έχει ήδη δώσει οδηγίες για εις βάθος έρευνα του τραγικού συμβάντος, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

«Είμαι συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του αξιωματικού μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Έχω δώσει οδηγίες για εις βάθος έρευνα, γι’ αυτό το τραγικό συμβάν», είπε.

Πρόσθεσε ότι η Αστυνομία διερευνά το δυστύχημα στο πλαίσιο της θανατικής ανάκρισης, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναμένουν. Υπενθυμίζεται πως το  δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί, στο πλαίσιο άσκησης της Εθνικής Φρουράς, σε περιοχή της Τροοδίτισσας.

Ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας με αντικείμενο «στρατιωτική έρευνα σε υψόμετρο», κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Ο αξιωματικός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top