Survivor - Spoiler: H ομάδα που κερδίζει την πρώτη ελληνοτουρκική μάχη

Survivor - Spoiler: H ομάδα που κερδίζει την πρώτη ελληνοτουρκική μάχη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες μέσα από το «Πρωινό», αυτή τη βδομάδα στο Survivor πρόκειται, δεν θα υπάρξει αποχώρηση και θα δούμε ελληνοτουρκική μάχη. Αυτή θα έχει ωστόσο διαφορά σε σχέση με το παρελθόν, καθώς οι ομάδες θα είναι μικτές.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι παίκτες των Τούρκων θα γίνουν ομάδα με τους Κόκκινους των Ελλήνων, ενώ αντίστοιχα το ίδιο θα συμβεί με την Μπλε ομάδα κάθε χώρας.

Απόψε λοιπόν θα δούμε ένα αρκετά διαφορετικό επεισόδιο, καθώς ξεκινάει η ελληνοτουρκική μάχη!

Το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησε μάλιστα και το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά την… ένωση Τούρκων και Ελλήνων!

Παράλληλα οι παίκτες μοιάζουν να εντυπωσιάζονται όταν μαθαίνουν από τον Ατζούν Ιλιτζαλί ποιο είναι το έπαθλο που θα κερδίσουν.

Ποια είναι όμως η ομάδα που θα νικήσει στην πρώτη ελληνοτουρκική μάχη;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, σήμερα θα δούμε να κερδίζουν οι Κόκκινοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE