Survivor - Spoiler: H ομάδα που κερδίζει την πρώτη ελληνοτουρκική μάχη

Survivor - Spoiler: H ομάδα που κερδίζει την πρώτη ελληνοτουρκική μάχη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες μέσα από το «Πρωινό», αυτή τη βδομάδα στο Survivor πρόκειται, δεν θα υπάρξει αποχώρηση και θα δούμε ελληνοτουρκική μάχη. Αυτή θα έχει ωστόσο διαφορά σε σχέση με το παρελθόν, καθώς οι ομάδες θα είναι μικτές.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κόκκινοι παίκτες των Τούρκων θα γίνουν ομάδα με τους Κόκκινους των Ελλήνων, ενώ αντίστοιχα το ίδιο θα συμβεί με την Μπλε ομάδα κάθε χώρας.

Απόψε λοιπόν θα δούμε ένα αρκετά διαφορετικό επεισόδιο, καθώς ξεκινάει η ελληνοτουρκική μάχη!

Το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησε μάλιστα και το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά την… ένωση Τούρκων και Ελλήνων!

Παράλληλα οι παίκτες μοιάζουν να εντυπωσιάζονται όταν μαθαίνουν από τον Ατζούν Ιλιτζαλί ποιο είναι το έπαθλο που θα κερδίσουν.

Ποια είναι όμως η ομάδα που θα νικήσει στην πρώτη ελληνοτουρκική μάχη;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, σήμερα θα δούμε να κερδίζουν οι Κόκκινοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE