ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Απείλησε να τον σκοτώσει για οικονομικές διαφορές- Ψάχνουν παντού τον 27χρονο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Απείλησε να τον σκοτώσει για οικονομικές διαφορές- Ψάχνουν παντού τον 27χρονο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να καταζητείται 27χρονος για υπόθεση εκβίασης και απειλών.

 Στη δημοσιότητα έδωσε ξανά η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 27χρονου ο οποίος δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του OMRANE TOURHZA, 27 ετών, από τη Γαλλία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εκβίασης, γραπτών απειλών για φόνο και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, που διαπράχθηκε μεταξύ τωνημερομηνιών 14 Απριλίου και 19 Μαΐου 2021, στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος φέρεται να έχει απειλήσει να σκοτώσει πρώην συνάδελφο του, για μια χρηματική διαφορά ύψους 15.000 ευρώ που θεωρεί ο καταζητούμενος ότι του οφείλεται.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE