Αδικία η παραχώρηση μόνο 30 χιλιάδων εμβολίων από την ΕΕ, λέει ο Τατάρ

Αδικία η παραχώρηση μόνο 30 χιλιάδων εμβολίων από την ΕΕ, λέει ο Τατάρ

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι 140 χιλιάδες δόσεις εμβολίων ήρθαν στα κατεχόμενα από την Τουρκία και θα έρθουν κι άλλα εμβόλια αφότου παραλάβει και η Τουρκία.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, μιλώντας σε διαδικτυακή τηλεόραση που άρχισε χθες την λειτουργία της, ο κ. Τατάρ είπε ότι παρέλαβαν μόνο 30.000 εμβόλια από την ΕΕ, παρά το γεγονός ότι η «νότια Κύπρος», όπως αποκάλεσε τις ελεύθερες περιοχές, παρέλαβε 500.000 δόσεις. Αυτό είναι αδικία, είπε.
 
Αναφερόμενος στη διαχείριση της πανδημίας στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε ότι η πρακτική του ηλεκτρονικού βραχιολιού είναι ένας σημαντικός μηχανισμός ελέγχου και υποστήριξε ότι θα διανυθεί «σημαντική απόσταση» με το σύστημα κλειστού τουρισμού εφαρμόζοντας την χρήση βραχιολιού παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE