ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όσα ανάφερε στους ανακριτές ο πατέρας του 5χρονου που είναι θετικό σε κοκαΐνη – Πήρε τα παιδιά και έφυγε από την Κύπρο η μητέρα

Όσα ανάφερε στους ανακριτές ο πατέρας του 5χρονου που είναι θετικό σε κοκαΐνη – Πήρε τα παιδιά και έφυγε από την Κύπρο η μητέρα

Μια αδιανόητη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον εντοπισμό 5χρονου παιδιού θετικού σε κοκαΐνη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 45χρονος πατέρας μετά τη σύλληψη του ισχυρίστηκε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ότι ο ίδιος έιναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πιθανόν να του ξέφυγαν κάποια υπολείμματα στο σπίτι, με αποτέλεσμα το 5χρονο παιδάκι να τα χρησιμοποίησε καταλάθος. Οι ισχυρισμοί του πατέρα διερευνώνται από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για εντοπισμό της μητέρας, όπου οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αναχώρησε από την Κύπρο με το 5χρονο παιδάκι και το αδελφάκι του μία μέρα πριν γίνει η καταγγελία στις Αρχές από τρίτο πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 21 Μαΐου το ζευγάρι αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο να υποβληθούν τα ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 5 ετών σε εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών. Από την εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι το ένα εκ των ανήλικων τέκνων, ήταν θετικό σε κοκαΐνη.

Πηγή αναφέρει στην ιστοσελίδα μας πως η μητέρα θέλησε να προβούν τα παιδιά της σε έλεγχο για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών λόγω του ότι το ένα παιδί τους δεν αισθανόταν καλά και το είχε υποψιαστεί. Το δεύτερο παιδάκι βγήκε αρνητικό στην εν λόγω εξέταση.

Άμεσα το χημείο ενημέρωσε τους γονείς, προτρέποντάς τους να προβούν σε καταγγελία, κάτι το οποίο έως και τις 24 του μήνα δεν έπραξαν.

Εναντίον της αλλοδαπής μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, ενώ ήδη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος αλλοδαπός.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top