Παπαδόπουλος: Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις Νεοφύτου

Παπαδόπουλος: Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις Νεοφύτου

Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον παραπέμπουμε στις δεκάδες δηλώσεις του ιδίου με τις οποίες έχει κατ’ επανάληψη αναγνωρίσει την υπευθυνότητα του ΔΗΚΟ στα ζητήματα της οικονομίας, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Τώρα προεκλογικά λέει άλλα. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», σημειώνει.

Το ΔΗΚΟ, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, έχει στηρίξει την χώρα σε δύσκολες στιγμές, με πολιτικό κόστος και ενώ ήταν αντιπολίτευση. «Ακριβώς γι’ αυτό  δικαιούται σήμερα να απαιτεί τη διαφάνεια και τον έλεγχο. Δικαιούται να διεκδικεί τη στήριξη της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δικαιούται να ζητά η διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης να μην γίνει από τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων», προσθέτει.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE