Παπαδόπουλος: Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις Νεοφύτου

Παπαδόπουλος: Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις Νεοφύτου

Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις προεκλογικές μεταλλάξεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και τον παραπέμπουμε στις δεκάδες δηλώσεις του ιδίου με τις οποίες έχει κατ’ επανάληψη αναγνωρίσει την υπευθυνότητα του ΔΗΚΟ στα ζητήματα της οικονομίας, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Τώρα προεκλογικά λέει άλλα. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», σημειώνει.

Το ΔΗΚΟ, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, έχει στηρίξει την χώρα σε δύσκολες στιγμές, με πολιτικό κόστος και ενώ ήταν αντιπολίτευση. «Ακριβώς γι’ αυτό  δικαιούται σήμερα να απαιτεί τη διαφάνεια και τον έλεγχο. Δικαιούται να διεκδικεί τη στήριξη της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δικαιούται να ζητά η διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης να μην γίνει από τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων», προσθέτει.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE