ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 18χρονο- Χάκαρε το λογαριασμό ανήλικης και έστειλε 'ακατάλληλες' φωτογραφίες της σε τρίτους

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε 18χρονο- Χάκαρε το λογαριασμό ανήλικης και έστειλε 'ακατάλληλες' φωτογραφίες της σε τρίτους

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 18 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας, παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών, απόκτηση πρόσβασης και αποκάλυψη ιδιωτικής επικοινωνίας και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από ανήλικη, ότι ο 18χρονος αφού απέκτησε παράνομα πρόσβαση σε διαδικτυακούς λογαριασμούς της, εξασφάλισε φωτογραφίες και συνομιλίες της, τις οποίες απέστειλε σε τρίτο πρόσωπο.

Ο 18χρονος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Από σήμερα... H Kύπρος αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΕ - Το μήνυμα Χριστοδουλίδη και οι προτεραιότητες

Η Κυπριακή Δημοκρατία, το νοτιοανατολικότερο άκρο της Ευρώπης, το μόνο διχασμένο κράτος-μέλος της ΕΕ αναλαμβάνει την προεδρία της ‘Ενωσης από σήμερα και για έξι μήνες, φιλοδοξώντας να αφήσει το αποτύπωμά της για δεύτερη φορά από την ένταξή της το 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE