Η υπόθεση Γιαννάκη προκαλεί θλίψη σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, λέει το Νέο Κύμα

Η υπόθεση Γιαννάκη προκαλεί θλίψη σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, λέει το Νέο Κύμα

Το Κίνημα Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος τοποθετούμενο στην παραίτηση του Επιτρόπου Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη, εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση προκαλεί θλίψη σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία και την εντιμότητα των λειτουργών του κράτους σε μια ευνομούμενη πολιτεία και, συγχρόνως, «αηδία για τον τρόπο λειτουργίας μιας ελίτ, που δεν διστάζει να εξαπατά προκειμένου να νέμεται το κράτος».

 
Διατυπώνει επίσης την πεποίθηση ότι η πολιτική του διορισμού «ημετέρων» στη δημόσια υπηρεσία και σε ημικρατικούς οργανισμούς ήταν χαρακτηριστικό όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα, παρατηρεί ταυτόχρονα πως επί προεδρίας Αναστασιάδη «η πρακτική αυτή έχει ξεπεραστεί κάθε όριο».
 
Παρέθεσε σε σχέση με τη θέση αυτή τον διορισμό του τέως βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου, προσθέτοντας πως «άνθρωποι τους οποίους δεν θα εμπιστευόσουν να διοικήσουν ούτε ένα περίπτερο διορίστηκαν από το σύστημα εξουσίας Αναστασιάδη σε περίοπτες θέσεις και καθότι τίποτε δεν μένει μυστικό αποκαλύπτεται η ποιότητα του χαρακτήρα τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE