Η υπόθεση Γιαννάκη προκαλεί θλίψη σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, λέει το Νέο Κύμα

Η υπόθεση Γιαννάκη προκαλεί θλίψη σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, λέει το Νέο Κύμα

Το Κίνημα Νέο Κύμα – Η Άλλη Κύπρος τοποθετούμενο στην παραίτηση του Επιτρόπου Εθελοντισμού Γιάννη Γιαννάκη, εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση προκαλεί θλίψη σε κάθε πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία και την εντιμότητα των λειτουργών του κράτους σε μια ευνομούμενη πολιτεία και, συγχρόνως, «αηδία για τον τρόπο λειτουργίας μιας ελίτ, που δεν διστάζει να εξαπατά προκειμένου να νέμεται το κράτος».

 
Διατυπώνει επίσης την πεποίθηση ότι η πολιτική του διορισμού «ημετέρων» στη δημόσια υπηρεσία και σε ημικρατικούς οργανισμούς ήταν χαρακτηριστικό όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα, παρατηρεί ταυτόχρονα πως επί προεδρίας Αναστασιάδη «η πρακτική αυτή έχει ξεπεραστεί κάθε όριο».
 
Παρέθεσε σε σχέση με τη θέση αυτή τον διορισμό του τέως βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου, προσθέτοντας πως «άνθρωποι τους οποίους δεν θα εμπιστευόσουν να διοικήσουν ούτε ένα περίπτερο διορίστηκαν από το σύστημα εξουσίας Αναστασιάδη σε περίοπτες θέσεις και καθότι τίποτε δεν μένει μυστικό αποκαλύπτεται η ποιότητα του χαρακτήρα τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE