Tραγικό: Νεκρός σε τροχαίο 32χρονος πασίγνωστος ηθοποιός

Tραγικό: Νεκρός σε τροχαίο 32χρονος πασίγνωστος ηθοποιός

Έφυγε απο την ζωή σε ηλικίας μόλις 32 ετών ο ηθοποιός Κέβιν Κλαρκ, που σύμφωνα με το Rolling Stone έκανε ποδήλατο στο Σικάγο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον παρέσυρε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 20χρονη.

Ο Jack Black που πρωταγωνίστησε μαζί του στην ταινία School of Rock που τον έκανε γνωστό έγραψε  «Τραγικά νέα. Ο Κέβιν έφυγε. Πάρα πολύ νωρίς. Ήταν μια θαυμάσια ψυχή. Έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις μαζί του. Είμαι συντετριμμένος. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του και στην κοινότητα του School of Rock»!

 

Διαβάστε την συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE