Σπαρακτική ανάρτηση: Μητέρα κατεβάζει παιδί με αναπηρία στο δρόμο για τα οχήματα «ανεγκέφαλων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σπαρακτική ανάρτηση: Μητέρα κατεβάζει παιδί με αναπηρία στο δρόμο για τα οχήματα «ανεγκέφαλων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν άντεξε και ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυναίκα, η οποία αντίκρισε στο δρόμο μητέρα παιδιού με αναπηρία, καθώς τα πολλά αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν σταθμευμένα στο πεζοδρόμιο την ανάγκασαν να πάρει βόλτα το παιδί της στο δρόμο.

Στην ανάρτηση την οποία δημοσίευσε στην σελίδα «Ο Γάρος της ημέρας», στο Facebook, η γυναίκα αναφέρει: «Πείτε μου πόσο παραπάνω γάροι μπορούν να γίνουν οι κυπραίοι ...μωρό με αναπηρίες και αναγκάζεται η μαμά του να το παίρνει βόλτα μες τον δρόμο γιατί τα πεζοδρόμια είναι κατελειμενα που τους ΓΑΡΟΥΣ..πραγματικά είμαστε για κλάματα..εν έχουμεν υπόθεση..τα σχόλια δικά σας»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της απογευματινής κοινής συνάντησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE