Σπαρακτική ανάρτηση: Μητέρα κατεβάζει παιδί με αναπηρία στο δρόμο για τα οχήματα «ανεγκέφαλων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σπαρακτική ανάρτηση: Μητέρα κατεβάζει παιδί με αναπηρία στο δρόμο για τα οχήματα «ανεγκέφαλων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν άντεξε και ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυναίκα, η οποία αντίκρισε στο δρόμο μητέρα παιδιού με αναπηρία, καθώς τα πολλά αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν σταθμευμένα στο πεζοδρόμιο την ανάγκασαν να πάρει βόλτα το παιδί της στο δρόμο.

Στην ανάρτηση την οποία δημοσίευσε στην σελίδα «Ο Γάρος της ημέρας», στο Facebook, η γυναίκα αναφέρει: «Πείτε μου πόσο παραπάνω γάροι μπορούν να γίνουν οι κυπραίοι ...μωρό με αναπηρίες και αναγκάζεται η μαμά του να το παίρνει βόλτα μες τον δρόμο γιατί τα πεζοδρόμια είναι κατελειμενα που τους ΓΑΡΟΥΣ..πραγματικά είμαστε για κλάματα..εν έχουμεν υπόθεση..τα σχόλια δικά σας»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE