Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο

Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο

Τον ύστατο χαιρετισμό απηύθυνε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στον ευπατρίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του ‘Α κοιμητηρίου Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η κηδεία έγινε σε οικογενειακό κύκλο με παρόντες επίσης ελάχιστους φίλους, συνεργάτες και επιχειρηματίες, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Τη σορό συνόδευσαν τα παιδιά του εκλιπόντος Παναγιώτης και Γιώργος, η σύζυγός του  Γέλη, ο αδελφός του Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γιάννα.

Ο εκλιπών  επί σειρά ετών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

κηδεια__2_

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια αρκετοί ήταν εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

κηδεια__3_
κηδεια__4_
κηδεια__1_

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE