Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο

Η οικογένεια Αγγελόπουλου αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο

Τον ύστατο χαιρετισμό απηύθυνε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στον ευπατρίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 76 ετών. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του ‘Α κοιμητηρίου Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Η κηδεία έγινε σε οικογενειακό κύκλο με παρόντες επίσης ελάχιστους φίλους, συνεργάτες και επιχειρηματίες, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Τη σορό συνόδευσαν τα παιδιά του εκλιπόντος Παναγιώτης και Γιώργος, η σύζυγός του  Γέλη, ο αδελφός του Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γιάννα.

Ο εκλιπών  επί σειρά ετών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

κηδεια__2_

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια αρκετοί ήταν εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

κηδεια__3_
κηδεια__4_
κηδεια__1_

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.