Λαχτάρα για 80 επιβάτες σε πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες της TUI - Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι

Λαχτάρα για 80 επιβάτες σε πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες της TUI - Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι

Το αεροσκάφος παρουσίασε δυσλειτουργία λόγω διαρροής καυσίμου πάνω από τη Βοσνία

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στη 1 το μεσημέρι με προορισμό της Βρυξέλλες.

Περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση και με το αεροσκάφος να βρίσκεται πάνω από τη Βοσνία, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με το Radarbox, λόγω διαρροής καυσίμου, με συνέπεια την αναγκαστική προσγείωσή του, στο αεροδρόμιο Nicola Tesla του Βελιγραδίου.


Δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα υγείας μεταξύ των επιβατών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE