Λαχτάρα για 80 επιβάτες σε πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες της TUI - Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι

Λαχτάρα για 80 επιβάτες σε πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες της TUI - Αναγκαστική προσγείωση στο Βελιγράδι

Το αεροσκάφος παρουσίασε δυσλειτουργία λόγω διαρροής καυσίμου πάνω από τη Βοσνία

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 80 επιβάτες της πτήσης TB2182 της εταιρείας TUI, η οποία ξεκίνησε από τη Σαντορίνη γύρω στη 1 το μεσημέρι με προορισμό της Βρυξέλλες.

Περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση και με το αεροσκάφος να βρίσκεται πάνω από τη Βοσνία, σήμανε συναγερμός, σύμφωνα με το Radarbox, λόγω διαρροής καυσίμου, με συνέπεια την αναγκαστική προσγείωσή του, στο αεροδρόμιο Nicola Tesla του Βελιγραδίου.


Δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα υγείας μεταξύ των επιβατών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.