Πάτρα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη

Πάτρα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη

Είχε επίκεντρο 9 χλμ νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου και μικρό εστιακό βάθος

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 21.39 έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γεωδυναμικού ο σεισμός ήταν έντασης 3,9 Rίχτερ και είχε επίκεντρο 9 χλμ νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.

Είχε μικρό εστιακό βάθος, μόλις στα 5 χιλιόμετρα, ενώ είχε και αρκετά μεγάλη διάρκεια γεγονός που όπως μεταδίδει το thebest.gr τον έκανε ιδιαίτερα αισθητό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE