Πάτρα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη

Πάτρα: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη

Είχε επίκεντρο 9 χλμ νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου και μικρό εστιακό βάθος

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 21.39 έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γεωδυναμικού ο σεισμός ήταν έντασης 3,9 Rίχτερ και είχε επίκεντρο 9 χλμ νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.

Είχε μικρό εστιακό βάθος, μόλις στα 5 χιλιόμετρα, ενώ είχε και αρκετά μεγάλη διάρκεια γεγονός που όπως μεταδίδει το thebest.gr τον έκανε ιδιαίτερα αισθητό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE