Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάνθος και Πέγκυ φωτογραφίζονται 21 χρόνια μετά

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μάνθος και Πέγκυ φωτογραφίζονται 21 χρόνια μετά

To “Κωνσταντίνου και Ελένης” είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το κωμικό σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά παίζεται μέχρι σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και οι ατάκες των ηρώων έχουν χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του “Κωνσταντίνου και Ελένης” βρίσκονταν η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας, οι οποίο υποδύονταν την Πέγκυ και τον Μάνθο που είχαν σχέση.

 Οι δύο τους είχαν άριστη συνεργασία τότε και έχουν κρατήσει επαφές μέχρι τώρα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα η Μαρία Λεκάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Κούκουρα από μια συνάντησή τους.

«Ξανά μαζί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Λεκάκη.

Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί την Μαρία Λεκάκη και τον Βασίλη Κούκουρα να ποζάρουν μαζί 21 χρόνια μετά το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.