ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Τι άλλο θα κλέψουν οι αθεόφοβοι- Τους πέρασαν 'βραχιολάκια' πριν εγκληματίσουν ξανά

ΚΥΠΡΟΣ: Τι άλλο θα κλέψουν οι αθεόφοβοι- Τους πέρασαν 'βραχιολάκια' πριν εγκληματίσουν ξανά

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής από όχημα και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών από Ελληνοκύπριο ο οποίος διαμένει σε χωριό της περιοχής ότι μεταξύ των ημερομηνιών 23 και 27 Μαΐου κλάπηκε ο καταλύτης του οχήματός του, αξίας 1300 ευρώ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει. Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στο μέρος και διενέργησαν επιτόπιες εξετάσεις.

Το σημείο, όπως διαπιστώθηκε, δεν καλύπτεται από σύστημα συναγερμού ή κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Για την διάπραξη της πιο πάνω κλοπής δόθηκε πληροφορία ότι δυνατόν να ενέχονται πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε συγκεκριμένο όχημα, τα στοιχεία του οποίου εδόθησαν στην Αστυνομία.

Στην συνέχεια και μετά από περαιτέρω εξετάσεις, το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή Κάτω Πάφου και σε αυτό επέβαιναν τρία πρόσωπα, δύο άνδρες και μια κοπέλα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα τους ανευρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Επανασυνελλήφθησαν για την κλοπή του καταλύτη. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top