ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις μεταφέρεται ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου

Σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις μεταφέρεται ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου

Η Αστυνομία Κύπρου συνεχίζει την αναβάθμιση των κτηριακών της υποδομών, με σκοπό τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των μελών της, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μετά τον Υποσταθμό της οδού Λήδρας, που επαναλειτούργησε τον περασμένο Ιανουάριο, τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και το νέο Σταθμό στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 17 Μαΐου, 2021, σειρά πήρε ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου, που από σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου, λειτουργεί σε νέα κτήρια στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 83Α, όπου μετεστεγάστηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου υπάγεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και αστυνομεύει τα χωριά Αρεδιού, Μαλούντα, Κλήρου, Άγιο Ιωάννη, Αγροκηπιά, Μιτσερό, Άγιο Επιφάνιο, Καλό Χωριό, Γούρρι, Φικάρδου, Λαζανιά και Μονή Μαχαιρά.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταθμό Κλήρου θα γίνεται στον τηλεφωνικό αριθμό 22820930. Όσον αφορά το τηλεομοιότυπο θα χρησιμοποιείται ο αριθμός 22820934. Να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια του Σταθμού θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων, αποδεδειγμένα συμβάλλει στην ευημερία και αποδοτικότητα του προσωπικού. Ως εκ τούτου,  η Αστυνομία Κύπρου δίνει ιδιαίτερη σημασία στη γενικότερη αναβάθμιση των κτηριακών της υποδομών και στη δημιουργία ενός βελτιωμένου εργασιακού περιβάλλοντος για τα μέλη της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top