Αβέρωφ: Την Κυριακή αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω

Αβέρωφ: Την Κυριακή αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω

Το τελευταίο μήνυμά του ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της Κυριακής (30/5) στέλνει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Αναλυτικά το μήνυμά του: 

Την Κυριακή αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω.

Μπροστά, για να κάνουμε πράξη την Κύπρο του αύριο μέσα από το Σχέδιο Ανάκαμψης; Ή πίσω, σε επικίνδυνα πειράματα στην οικονομία; 

Μπροστά, για μια Βουλή που αποφασίζει; Ή πίσω με μια Βουλή όμηρο προσωπικών εμμονών και κομματικών παιχνιδιών;

Κερδίσαμε τη μάχη με την πανδημία. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο τις επόμενες μάχες: της οικονομίας, των μεταρρυθμίσεων και της απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Η ψήφος μας δεν θα είναι για μια μέρα αλλά για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Κάθε ψήφος που πάει στα μικρά κόμματα, είναι έμμεση πριμοδότηση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ. Οι πολίτες έχουν σήμερα να επιλέξουν ανάμεσα στον ανεύθυνο λαϊκισμό και τη σοβαρότητα.

Διασφαλίζουμε τις κατακτήσεις του σήμερα, χτίζουμε μαζί την Κύπρο του αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE