Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Όπως φαίνεται στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, κόκκινοι και μπλε θα διεκδικήσουν μεγάλα έπαθλά.
Ανάμεσα σε αυτά ο Ατζούν Ιλιτζαλί πρόκειται να δώσει και ένα μεγάλο αυτοκίνητο.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από το «Ευτυχείτε», σε λίγες ημέρες οι παίκτες θα αγωνιστούν στο Survivor για να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο.
«Το παιχνίδι αφορά τους παίκτες και τις μαμάδες τους, δηλαδή πόσο καλά γνωρίζουν οι παίκτες τις μητέρες τους και οι μητέρες τα παιδιά τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, που θα έχουν απαντήσει τις περισσότερες σωστές ερωτήσεις. Στη συνέχεια, θα γίνει ένας στίβος μάχης, που θέλει… τύχη!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




