Έτσι ψηφίζουν τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού – Η κάλπη στην είσοδο του σπιτιού τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτσι ψηφίζουν τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού – Η κάλπη στην είσοδο του σπιτιού τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία δημιουργείται το πλάνο κινητής κάλπης, έτσι ώστε να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Αρμόδιοι σε συνοδεία της Αστυνομίας μεταφέρουν τις κάλπες στα σπίτια των πολιτών, όπου αφήνουν την κάλπη στην είσοδο του σπιτιού μαζί με αντισηπτικό γάντια και μάσκα.

Στην συνέχεια ο πολίτης ψηφίζει και η διαδικασία ολοκληρώνεται για να μεταβούν στο επόμενο σπίτι.

Σημειώνουμε ότι συνολικά 91 πολίτες οι οποίοι είναι θετικά κρούσματα κορωνοϊού έχουν υποβάλει το ενδιαφέρον τους για να ψηφίσουν.

Οι εγγραφέντες στον ειδικό εκλογικό κατάλογο κατανέμονται σε επίπεδο Επαρχίας, αναλύονται ως ακολούθως:

Λευκωσία: 32

Λεμεσός: 13

Λάρνακα: 15

Αμμόχωστος: 22

Πάφος: 9

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των δηλώσεων, καθώς και τη γεωγραφική διασπορά τους, θα λειτουργήσουν δέκα ειδικά κινητά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα, τέσσερα στην Επαρχία Λευκωσίας, δύο στην Επαρχία Λεμεσού, και από ένα στις Επαρχίες Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE