ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχής ροή εκλογέων στα κέντρα του Λονδίνου - Ακολουθούνται ομαλώς τα πρωτόκολλα

Συνεχής ροή εκλογέων στα κέντρα του Λονδίνου - Ακολουθούνται ομαλώς τα πρωτόκολλα

Χωρίς προβλήματα έχει κυλήσει το πρώτο μισό της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο, τόσο στο Κυπριακό Κοινοτικό Κέντρο όσο και στο κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας.


Οι πρώτοι εκλογείς στο Κοινοτικό Κέντρο, που βρίσκεται στην καρδιά της παροικίας στο βόρειο Λονδίνο, είχαν ήδη σχηματίσει μικρή ουρά αναμονής δέκα λεπτά πριν ανοίξουν οι κάλπες στις 8.00 το πρωί τοπική ώρα (10 Κύπρου).

Έκτοτε η ροή την εκλογέων είναι συνεχής και η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα και στις δύο τοποθεσίες, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Πρόξενος Θεόδωρος Γκότσης που έχει την ευθύνη συντονισμού των εκλογών.

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα χρειάζεται να επιδεικνύουν υπομονή αναμένοντας να κληθούν για να ρίξουν την ψήφο τους, σημείωσε ο κ. Γκότσης, καθώς όπως ορίζει το πρωτόκολλο υγείας επιτρέπεται η είσοδος δύο εκλογέων κάθε φορά.

Οι πρωινοί εκλογείς είναι ένα μείγμα νεαρών και πιο ηλικιωμένων μελών της παροικίας, ενώ αρκετοί αναμένεται να προσέλθουν και το απόγευμα, μετά από το διάλειμμα μισής ώρας στις 12 τοπική (2μμ ώρα Κύπρου).

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top