Συνεχής ροή εκλογέων στα κέντρα του Λονδίνου - Ακολουθούνται ομαλώς τα πρωτόκολλα

Συνεχής ροή εκλογέων στα κέντρα του Λονδίνου - Ακολουθούνται ομαλώς τα πρωτόκολλα

Χωρίς προβλήματα έχει κυλήσει το πρώτο μισό της εκλογικής διαδικασίας στο Λονδίνο, τόσο στο Κυπριακό Κοινοτικό Κέντρο όσο και στο κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας.


Οι πρώτοι εκλογείς στο Κοινοτικό Κέντρο, που βρίσκεται στην καρδιά της παροικίας στο βόρειο Λονδίνο, είχαν ήδη σχηματίσει μικρή ουρά αναμονής δέκα λεπτά πριν ανοίξουν οι κάλπες στις 8.00 το πρωί τοπική ώρα (10 Κύπρου).

Έκτοτε η ροή την εκλογέων είναι συνεχής και η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα και στις δύο τοποθεσίες, όπως επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Πρόξενος Θεόδωρος Γκότσης που έχει την ευθύνη συντονισμού των εκλογών.

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα χρειάζεται να επιδεικνύουν υπομονή αναμένοντας να κληθούν για να ρίξουν την ψήφο τους, σημείωσε ο κ. Γκότσης, καθώς όπως ορίζει το πρωτόκολλο υγείας επιτρέπεται η είσοδος δύο εκλογέων κάθε φορά.

Οι πρωινοί εκλογείς είναι ένα μείγμα νεαρών και πιο ηλικιωμένων μελών της παροικίας, ενώ αρκετοί αναμένεται να προσέλθουν και το απόγευμα, μετά από το διάλειμμα μισής ώρας στις 12 τοπική (2μμ ώρα Κύπρου).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE