Πήγαν για καφέ και συζητούσαν για εκλογές – Τι δηλώνουν πολίτες στο ThemaOnline – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πήγαν για καφέ και συζητούσαν για εκλογές – Τι δηλώνουν πολίτες στο ThemaOnline – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Στις παραλίες πήγαν οι περισσότεροι Κύπριοι σήμερα Κυριακή (30/05), ανήμερα των Βουλευτικών Εκλογών 2021.

Το ThemaOnline βρέθηκε στις παραλίες αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της Λάρνακας και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό αλλά και δηλώσεις από πολίτες.

Όπως ανέφεραν συμπολίτες μας στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα μεγάλα κόμματα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση οποία αναφέρει πως πρέπει όσοι κατεβαίνουν υποψήφιοι να βλέπουν τον άνθρωπο.

Την ίδια ώρα ιδιοκτήτης μαγαζιού δηλώνει πως η κίνηση προχωρά σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το κλήμα συζήτησης των εκλογών ακούγεται ανάμεσα στους πελάτες στα τραπέζια.

 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE