Πήγαν για καφέ και συζητούσαν για εκλογές – Τι δηλώνουν πολίτες στο ThemaOnline – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πήγαν για καφέ και συζητούσαν για εκλογές – Τι δηλώνουν πολίτες στο ThemaOnline – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Στις παραλίες πήγαν οι περισσότεροι Κύπριοι σήμερα Κυριακή (30/05), ανήμερα των Βουλευτικών Εκλογών 2021.

Το ThemaOnline βρέθηκε στις παραλίες αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της Λάρνακας και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό αλλά και δηλώσεις από πολίτες.

Όπως ανέφεραν συμπολίτες μας στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τα μεγάλα κόμματα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση οποία αναφέρει πως πρέπει όσοι κατεβαίνουν υποψήφιοι να βλέπουν τον άνθρωπο.

Την ίδια ώρα ιδιοκτήτης μαγαζιού δηλώνει πως η κίνηση προχωρά σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το κλήμα συζήτησης των εκλογών ακούγεται ανάμεσα στους πελάτες στα τραπέζια.

 Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE