ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2021: Καταγγέλλουν υποψήφιο- Στέλνει μηνύματα «Θυμήσου το φίλο σου…»

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2021: Καταγγέλλουν υποψήφιο- Στέλνει μηνύματα «Θυμήσου το φίλο σου…»

Φαίνεται πως υπάρχουν υποψήφιοι που ακόμα και την τελευταία μέρα, την μέρα των εκλογών, προσπαθούν να «αλιεύσουν» ψήφους.

Κυκλοφορεί μάλιστα, μήνυμα συγκεκριμένου υποψηφίου, ο οποίος ζητά σε μαζικό SMS που έχει πάει σε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες παραλήπτες να μην ξεχάσουν τον φίλο τους.

Ξεκαθαρίζεται ότι το μήνυμα δεν έχει αποσταλεί από τον προσωπικό του αριθμό και δεν υπάρχει ούτε δυνατότητα για απάντηση, με την εν λόγω ενέργεια, να έχει καταγγελθεί σε επιτελεία όλων των κομμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE