Δείτε το 100% από τα Exit Polls για τις Βουλευτικές Εκλογές- Έγιναν διορθώσεις- Κεφάλι' ΔΗΣΥ- Ανεβαίνουν οι 'Ενεργοί Πολίτες'

Δείτε το 100% από τα Exit Polls  για τις Βουλευτικές Εκλογές- Έγιναν διορθώσεις- Κεφάλι' ΔΗΣΥ- Ανεβαίνουν οι 'Ενεργοί Πολίτες'

Στην τελική μάχη των Βουλευτικών Εκλογών ρίχτηκαν τα τηλεοπτικά κανάλια. Οι έκτακτες μαραθώνιες εκπομπές άρχισαν από το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν μετά τα μεσάνυχτα.

Από τις 18:00 όταν και δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες κάρτες, στάλθηκε το μήνυμα ότι θα υπάρχουν μεγάλες μάχες που ενδεχομένως να κριθούν ακόμα και στο «νήμα».

Λίγο πριν τις 19:00 οι τηλεοπτικοί παρουσίασαν το 100% των Exit- Polls του όπου προκύπτουν κάποιες μικρές διορθώσεις. Η ΄πρώτη εικόνα' δείχνει μικρό προβάδιαμα του ΔΗΣΥ έναντι του ΑΚΕΛ ενώ οι Ενεργοί-Πολίτες - ΚΕΚΚ και η Αλλαγή Γενιάς θα παλέψουν για είσοδο στη Βουλή.

Το OMEGA

 

O Alpha Κύπρου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE