ΕΛΛΑΔΑ: Μαφιόζικη εκτέλεση με 8 σφαίρες σε καφενείο- Νεκρός σεσημασμένος κακοποιός

ΕΛΛΑΔΑ: Μαφιόζικη εκτέλεση με 8 σφαίρες σε καφενείο- Νεκρός σεσημασμένος κακοποιός

Αναζητείται ο δράστης που διέφυγε μετά την αιματηρή επίθεση - Το θύμα είναι 34χρονος σεσημασμένος κακοποιός με εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών - Στο παρελθόν είχαν γίνει απόπειρες δολοφονίας του

Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια, στην οδό Δυρραχίου 30, όταν ένοπλος εισέβαλε σε καφενείο, πυροβόλησε στο κεφάλι θαμώνα και τον σκότωσε.

Πληροφορίες του ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα, συγκεκριμένα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, το θύμα, που δέχθηκε οκτώ σφαίρες, ήταν 34 ετών, σεσημασμένος κακοποιός. Πρόκειται για τον Αριστείδη Παππά, με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.

Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα είχε φυλακιστεί, ενώ είχαν σημειωθεί τρεις απόπειρες δολοφονίας του.

Είχε δεχθεί πάλι επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στην Πλατεία Αττικής και οι δράστες, που δεν τον πέτυχαν, είχαν αφήσει το πιστόλι σε ταξί με το οποίο διέφυγαν.

Τα λόγια της μητέρας του

Συγκλονίζει η μητέρα του Αριστείδη Παππά που έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE