15χρονος οδηγούσε μοτοποδήλατο χωρίς άδεια - Είχε συνοδηγό άλλο ανήλικο

15χρονος οδηγούσε μοτοποδήλατο χωρίς άδεια - Είχε συνοδηγό άλλο ανήλικο

Υπόθεση οδήγησης μοτοποδήλατου από ανήλικο, ο οποίος δεν κατείχε άδεια οδήγησης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στο Μούτταλο, στην Πάφο, μέλος της ομάδας Ζ ανέκοψε μοτοποδήλατο για τροχονομικό έλεγχο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν ηλικίας 15 ετών και οδηγούσε το εν λόγω μοτοποδήλατο ενώ δεν ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης, δεν καλύπτονταν από πιστοποιητικό ασφαλείας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, χωρίς αντανακλαστικά καθρεφτάκια, με φθαρμένα ελαστικά και χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του ενώ είχε συνοδηγό 16χρονο. Ο 15χρονος κλήθηκε στην Τροχαία Πάφου όπου στην παρουσία του πατέρα του, κατηγορήθηκαν και οι δύο γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα. 

Η Τροχαία Πάφου συνεχίσει την εξέταση της υπόθεσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE