15χρονος οδηγούσε μοτοποδήλατο χωρίς άδεια - Είχε συνοδηγό άλλο ανήλικο

15χρονος οδηγούσε μοτοποδήλατο χωρίς άδεια - Είχε συνοδηγό άλλο ανήλικο

Υπόθεση οδήγησης μοτοποδήλατου από ανήλικο, ο οποίος δεν κατείχε άδεια οδήγησης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στο Μούτταλο, στην Πάφο, μέλος της ομάδας Ζ ανέκοψε μοτοποδήλατο για τροχονομικό έλεγχο για το οποίο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν ηλικίας 15 ετών και οδηγούσε το εν λόγω μοτοποδήλατο ενώ δεν ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης, δεν καλύπτονταν από πιστοποιητικό ασφαλείας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, χωρίς αντανακλαστικά καθρεφτάκια, με φθαρμένα ελαστικά και χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του ενώ είχε συνοδηγό 16χρονο. Ο 15χρονος κλήθηκε στην Τροχαία Πάφου όπου στην παρουσία του πατέρα του, κατηγορήθηκαν και οι δύο γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα. 

Η Τροχαία Πάφου συνεχίσει την εξέταση της υπόθεσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE