Όχημα έπεσε σε χαντάκι 3 μέτρων στη Λεμεσό - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο

Όχημα έπεσε σε χαντάκι 3 μέτρων στη Λεμεσό - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/05), στη Λεμεσό, σε όχημα το οποίο οδηγούσε 39χρονος με συνοδηγό 52χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο πρόσωπα είναι μέλη το Τμήματος Θήρας στη Λεμεσό, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσαν σε χαντάκι βάθους 3 μέτρων, στο χωριό Παραμάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας τους, και οι δύο φέρουν διάφορα κατάγματα ενώ ο ένας φέρει κάταγμα κλείδας και κρανίου.

Οι συνθήκες του τροχαίο διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE