Καταγγέλθηκαν 6 πολίτες από την Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά COVID-19

Καταγγέλθηκαν 6 πολίτες από την Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά COVID-19

Στην καταγγελία 6 πολιτών προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στο πλαίσιο 3.516 ελέγχων, παγκύπρια.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ στη Λευκωσία έγιναν 546 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 άτομα, ενώ στη Λεμεσό η Αστυνομία έκανε 562 ελέγχους, χωρίς καταγγελία.
 
Στη Λάρνακα έγιναν 426 έλεγχοι, χωρίς καταγγελίες, ενώ Πάφο διενεργήθηκαν 613 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης.
 
Στην Αμμόχωστο έγιναν 526 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 άτομα. Στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 355 ελέγχους, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
 
Η Τροχαία έκανε 488 ελέγχους, ενώ Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 58 ελέγχους χωρίς να γίνει κάποια καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE