ΚΡΗΤΗ: Τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

ΚΡΗΤΗ: Τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε χώρο προσωρινής κράτησης από αστυνομικούς, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 35χρονος βρισκόταν μόνος στον χώρο κράτησης και χρησιμοποίησε μία κουβέρτα για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα, και μάλιστα μέσα στο αστυνομικό μέγαρο, προσθέτοντας ακόμα ένα τέτοιο περιστατικό στη μακρά λίστα αυτοκτονιών στην Κρήτη.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.