Τριαντάφυλλος: Η σύζυγός του είδε τις κάμερες και έγινε... καπνός - BINTEO

Τριαντάφυλλος: Η σύζυγός του είδε τις κάμερες και έγινε... καπνός - BINTEO

Η Δήμητρα Σιαμπάνη αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε

Ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος έχει προκαλέσει αίσθηση με τη συμμετοχή του στο Survivor. Όλο αυτό το διάστημα που εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αρκετοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια δήλωση της συζύγου του, Δήμητρας Σιαμπάνη.

Η Δήμητρα όμως, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωσε στα Μέσα. Τις προηγούμενες ημέρες η σύζυγος του Τριαντάφυλλου βρέθηκε στη Μύκονο και κατά την επιστροφή της, την συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. Η Δήμητρα Σιαμπάνη, αν και ευχαρίστησε ευγενικά τους δημοσιογράφους αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.