ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού αυτή την ώρα έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της Γερμασόγειας με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στην δεξιά πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Ασθενοφόρο παρέλαβε ένα πρόσωπο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Τροχαίας Λεμεσού για διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE