ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού αυτή την ώρα έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της Γερμασόγειας με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νταλίκα συγκρούστηκε με σαλούν όχημα στην δεξιά πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Ασθενοφόρο παρέλαβε ένα πρόσωπο, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Τροχαίας Λεμεσού για διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE