Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό - Δεν χρησιμοποίησε την διάβαση και κατέληξε στο Νοσοκομείο

Όχημα παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό - Δεν χρησιμοποίησε την διάβαση και κατέληξε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία, 27χρονος αλλοδαπός οδηγούσε το όχημα του στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, συγκεκριμένα στην λεωφόρο Αμαθούντος, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε και τραυμάτισε 63χρονη αλλοδαπή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και μετέφερε την 63χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος της.

Να σημειωθεί πως η 63χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασταυρώσει το δρόμο μαζί με το σκυλάκι της, ενώ δεν χρησιμοποίησε την διάβαση πεζών που υπήρχε λίγα μέτρα πίσω από το σημείο που έγινε το τροχαίο.

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Λεμεσού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE