Είναι Covid-19 ή εποχική αλλεργία; Τα συμπτώματα που δίνουν την απάντηση

Είναι Covid-19 ή εποχική αλλεργία; Τα συμπτώματα που δίνουν την απάντηση

Τα συμπτώματα των εποχικών αλλεργιών κατά την περίοδο της πανδημίας Covid -19, ενδέχεται να δημιουργήσουν σύγχυση και προβλήματα, δεδομένου ότι ορισμένα από αυτά είναι κοινά και για τις δύο καταστάσεις.

«Εκδηλώσεις όπως συμφόρηση, πονόλαιμος και απώλεια όσφρησης είναι κοινές τόσο στις εποχιακές αλλεργίες όσο και στην COVID-19», αναφέρει ο Δρ Jonathan Matz, αλλεργιολόγος και ανοσολόγος στο LifeBridge Health στο Μέριλαντ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE