Διανομή 80 εκ. δόσεων εμβολίων σε χώρες όλου του κόσμου θα ανακοινώσουν οι ΗΠΑ

Διανομή 80 εκ. δόσεων εμβολίων σε χώρες όλου του κόσμου θα ανακοινώσουν οι ΗΠΑ

Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, δήλωσε χθες Τετάρτη ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει πιθανόν αυτή την εβδομάδα το σχέδιο της Ουάσινγκτον για τη διανομή 80 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων κατά της COVID-19 σε παγκόσμιο επίπεδο.


"Θέλω να ξέρετε ότι εντός ημερών (...), πιθανόν ήδη αύριο (σ.σ. σήμερα Πέμπτη), ο πρόεδρος θα ανακοινώσει πιο λεπτομερειακά το σχέδιο που έχει καταρτίσει για να μοιραστούν 80 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο", ανέφερε ο κ. Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Σαν Χοσέ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE